Produkter – Quantum

Quantum är en revolutionerande, unik produkt för de butiker med stora volymer. En maskin som konsumenterna väntat på och åker extra för att använda.

QUANTUM kombinerar bekvämt “Bulk feed” (häller i returerna), extremt snabb hantering med industrialiserade moduler av bakrum och kärl , detta tillsammans med marknadens effektivaste komprimering. Marknadens i särklass snabbaste hantering av förpackningar, som är säker och trygg. Med ett användarvänligt kundinterface ger Quantum en positiv pantarupplevelse varje gång kunden pantar i din butik.

quantum

Hög lagringskapacitet

Inomhusinstallationer lagrar upp till 5000 burkar/kabinett och 1400 PET/kabinett. Utomhusinstallationer lagrar upp till 65000 förpackningar.

Snabb och fräsch

Kunderna behöver aldrig röra förpackningarna. De bara tömmer sina förpackningar i ett stort tråg och automaten gör resten. Ytorna är lättskötta, allt för att underlätta för butikens personal vid rengöring och service.

Tillförlitlig identifiering och sortering

Dubbla kameror och sensorer känner igen aluminium och PET-förpackningar samt läser av för att säkerställa korrekt pant till kunden. Med hjälp av tryckluft garanteras effektiv, korrekt sortering och att alla felaktiga förpackningar returneras.

Stor display

Den stora 17″ högupplösta displayen kommunicerar med användaren på ett informativt och effektivt sätt.

FÖRE 1985

bild1

MANUELL 
Före returautomaterna, all returthantering var manuell – långsam –smutsigt och osäker.

1986-2000

bild2

STÄNGD INMATNING 
Kunden placerade förpackningarna i returautomaten en efter en, genom en lucka i inmatningen, bättre och snabbare än manuellt, men fortfarande omständigt och smutsigt.

2000-2014

bild3-1

ÖPPEN INMATNING
Inget problem med luckor, enklare för kunden, säkrare och snabbare, men fortfarande omständligt och smutsigt, då kunden måste placera varje förpackning i automaten för hand, en i taget.

För orderförfrågan, kontakta oss på order.se@envipco.com

Tipsa oss om vart du vill se vår returmaskin!