Revolutionen inom returhantering

Envipco QUANTUM är en revolution inom returhanteringen för extremt snabb hantering med industrialiserade moduler av bakrum och kärl , detta tillsammans med marknadens effektivaste komprimering och i särklass den snabbaste hanteringen av förpackningar, som är säker och trygg. Med ett användarvänligt kundinterface ger Quantum en positiv pantarupplevelse varje gång kunden pantar i din butik.

Envipco-quantum-front-frilagd

Bulk Feed

Kunderna kan bara tömma sina förpackningar i automaten. Det går fort, det är säkert och det är slut på all smutsig och krånglig hantering.

Hög lagringskapacitet

Inomhusinstallationen lagrar upp till 5000 burkar/kabinett och 1400 PET/ kabinett. Utomhusinstallationen lagrar upp till 65000 förpackningar.

Stor Display

Den stora 17” högupplösta displayen kommunicerar med användaren på ett informativt och effektivt sätt.

Snabb och Fräsch

Kunderna behöver aldrig röra förpackningarna. De bara tömmer sina förpackningar i ett stort tråg och automaten gör resten. Ytorna är lättskötta, allt för att underlätta för butikens personal vid rengöring och service.

Trygg identifiering och sortering

Dubbla kamreror och sensorer känner igen aluminium- och pet förpackningar och läser av för att säkerställa korrekt pant till kunden. Med hjälp av tryckluft garanteras effektiv, korrekt sortering samt att alla felaktiga förpackningar returneras.

Inomhusmaskin

Envipcos Quantum i inomhusutförande kan med fördel ersätta ett flertal traditionella returmaskiner. En bra investering för dig som är handlare. Snabbheten spar tid åt konsumenten vilket ger mer tid i butiken.

envipco-inside-store-01

Utomhusmaskin

Vår Quantum i utomhusutförande sparar dyr kvadratmeteryta inomhus som kan användas till försäljning. Snabbare återbetalning på investeringen för dig som handlare.

Stor kapacitet

Den snabba returhanteringen kräver stor lagringskapacitet. Quantum har kapacitet för 5500 returförpackningar och uppåt, beroende på utförande.

envipco-back-returns

Extremt hög komprimering

Vår smarta teknologi får plats med fler komprimerade returförpackningar, både PET och aluminium, än de traditionella returmaskinerna på marknaden.

envipco-aluminum-can

Var vill du se vår returmaskin?

Här kan du ge oss ett tips på vart du skulle vilja se en Envipcomaskin.